In het barbecueseizoen draaien de machines op volle toeren bij Dekeyzer-Ossaer. Om snel te kunnen inspelen op de veranderende vraag, doet het bedrijf graag een beroep op flexibele werkkrachten. We ontmoeten Wolfgang Steen die er drie maanden geleden aan de slag ging als flexi-jobber.
Op bezoek in de keuken van een psychiatrisch ziekenhuis
Jean-Luc Palermo is chef-kok in de keuken van psychiatrisch ziekenhuis Frères Alexiens Henri-Chapelle. Met zijn jarenlange ervaring staat hij aan het hoofd van een team dat elke dag in de weer is om lekkere maaltijden met een gepersonaliseerde toets klaar te maken.
Visie op de vleesketen van morgen
Tijdens de derde editie van Pig Rentability Day, het evenement voor de varkenshouder in Vlaanderen, gaf Johan Dekeyzer zijn visie op de vleesketen van morgen. Duurzame oplossingen via nieuwe technologie kwamen ruim aan bod tijdens het symposium.
Kwaliteit als rode draad bij Dekeyzer-Ossaer
Op de werkvloer van Dekeyzer-Ossaer staat dagelijks een team klaar om de kwaliteit te garanderen. In het gesprek met kwaliteitsverantwoordelijke Severine Verstraete blijkt al gauw dat de functie veel meer omvat dan wat men op het eerste zicht zou vermoeden.
Lamsvlees blijft een topper in de Vlaamse horecakeuken.
Wanneer de lente om de hoek komt kijken, staat er traditioneel lamsvlees op het menu. Het winterse lamsstoofpotje ruimt plaats voor de lekkere lamskroon met frisse lentegroentjes en aardappelen.