De innovatieve koers in 2018 bij Dekeyzer-Ossaer

De innovatieve koers voor 2018 bij Dekeyzer-Ossaer

Beste lezer

2017 was voor ons, Dekeyzer-Ossaer, een succesvol jaar. Een jaar waarin ons familiebedrijf aanzienlijk groeide dankzij het vertrouwen van onze klanten en ons team van enthousiaste medewerkers. Vooraleer wij onze verwezenlijkingen van het afgelopen jaar en onze ambities voor het komende jaar uit de doeken doen, willen wij u een voorspoedig en gezond 2018 toewensen.

(meer…)

Woonzorgcentrume De Toekomst

Heerlijk koken met producten van Dekeyzer-Ossaer voor eindejaar.

Op bezoek in de keuken van Wzc Paul Liénart ‘De toekomst’ in Aalst bij chef-kok Anja: “Ik kook met hart en ziel”.

Anja Van den Meerssche is de chef-kok van dienst. Terwijl ze nog druk in de weer is om de laatste instructies te geven bij het proper maken van de keuken, praat zij voluit over haar passie: lekker koken met een hart voor mensen.

(meer…)

Voeding voor zorgeconomie

Voeding en gezondheid, innovatie in de zorgsector

Sociaal ondernemen

Met een ambitieus project bepaalt Dekeyzer-Ossaer mee de innoverende koers in de zorgsector. Johan Dekeyzer: “In rusthuizen hebben heel veel mensen slikproblemen, het vraagt veel zorg en tijd om aangepaste maaltijden te bereiden.

Daar kunnen wij met onze maaltijdcomponenten perfect op inspelen. We brengen lekkere vleesproducten op maat voor mensen met slikproblemen. Dat we zo bijdragen aan de gezondheidszorg vind ik een mooi surplus.”

(meer…)

Op de klantenvloer bij Marc (AZ Sint-Jan Brugge): ‘Ik wil de restaurantwereld bij de grootkeukens brengen.’

Het AZ Sint-Jan in Brugge, een innovatief ziekenhuis met een Oostendse zus, is een regionale referentie. Elke patiënt krijgt een persoonlijke aanpak, van basiszorg tot gespecialiseerde diensten. Intussen trekt het AZ Sint-Jan aan de kar in een groeiend netwerk van kwaliteitszorg. Marc Demeulemeester, leidinggevend voedingsfunctionaris, helpt een grondig handje mee.

(meer…)