Nieuwe portieverpakking voor gesneden charcuterie

Efficiëntie en optimalisatie staan bij Dekeyzer-Ossaer steeds voorop. Met een van de meest recente investeringen in een nieuwe verpakkingslijn streeft de vleesverwerkende ‘fabriek van de toekomst’ een dubbele doelstelling na: enerzijds willen ze verspilling tegengaan door gesneden charcuterie in de ultieme eenpersoonsportie te verpakken, anderzijds reduceren ze het verpakkingsgewicht met maar liefst 55%.

(meer…)

Geautomatiseerde betaalfaciliteiten voor de klanten via Twikey

Geautomatiseerde betaalfaciliteiten voor de klanten via Twikey

Automatisering en efficiëntie kan je Dekeyzer-Ossaers tweede natuur noemen: vanaf de bestelprocedure over het productieproces tot ook het betaalproces. Want zo’n anderhalf jaar geleden startte het bedrijf met een systeem van automatische betaalfaciliteiten voor klanten die daar gebruik van willen maken. Daarvoor doen ze een beroep op Twikey: een platform dat de klant de zorg voor de betaling uit handen neemt, en ze tegelijk volledige controle geeft over die betalingen.

(meer…)

Vrouwelijke chauffeur bij Dekeyzer-Ossaer

Leslie haar droomjob: chauffeur bij DKO

Elke werkdag, van maandag tot en met zaterdag, zwermt een vloot van zo’n 23 bestelwagens tussen 5.30 en 6 uur van het hoofdkwartier van Dekeyzer-Ossaer in Koekelare uit naar grote delen van het land. Hun waardevolle lading: vlees en vegetarische producten. Hun missie: de klant just in time beleveren. Zes dames zijn er aan de slag als chauffeur, een beroep dat traditioneel als een mannenbastion gezien wordt. Met een lach op het gezicht en het hart op de tong vertelt Leslie Leyman waarom dit haar droomjob is.

(meer…)