Stoofvlees Dekeyzer-Ossaer

Op de werkvloer bij Xavier. Deze man legt de basis voor een echte Vlaamse klassieker.

Stoofvlees met frietjes, de Vlaamse klassieker bij uitstek. Sommigen zweren bij rundvlees, anderen gaan voor niets anders dan konijn terwijl voor nog anderen kalkoen een must is. En qua vorm: blokjes of reepjes? We mengen ons niet in de discussie. Xavier Vanhulle van Dekeyzer-Ossaer versnijdt het gewoon allemaal, niet minder dan zo’n tien ton per week!

(meer…)

IFS certificaat Dekeyzer-Ossaer

Gouden medaille voor kwaliteit

Bij elke aankoop – of het nu gaat over een nieuwe trui, auto of de ingrediënten om een groot ziekenhuis van een lekker middagmaal te voorzien – staat kwaliteit centraal. Dekeyzer-Ossaer beseft dit maar al te goed en gaat elke dag tot het uiterste om zich te kunnen onderscheiden. De enige manier om dit te doen is door altijd hoger te mikken. Aan de hand van behaalde certificaten kan het bedrijf alvast een uitstekend rapport voorleggen. Een overzicht.

(meer…)

Klinken op het nieuwe jaar!

Op een klinkend & smakelijk nieuw jaar!

Mijn echtgenote Marie-Rose en mezelf willen uit de grond van ons hart iedereen het beste toewensen tijdens deze jaarwissel! Wij hebben in 2018 kunnen genieten van veel geluksmomenten, zowel op professioneel als familiaal vlak.

Vol trots nam ons bedrijf de award ‘Factory of the Future’ in ontvangst. Het was een mooie bevestiging van onze ‘readiness for the future’ en de goede aanpak van alle medewerkers die dagelijks het beste van zichzelf geven in ons familiebedrijf. Bedankt team voor jullie onvoorwaardelijke inzet en enthousiasme op de werkvloer!

(meer…)